24-uurs afhaalservice – Kring Arnhemse Apotheken

24-uurs afhaalservice

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen afhalen uit de uitgifte automaat aan de buitenzijde van uw apotheek. Zodra het recept in de apotheek is klaargemaakt, ontvangt u een email-bericht met een afhaalcode. Met de afhaalcode kunt u via het touchscreen op de uitgifte automaat uw medicijnen afhalen.

Wat kan er niet in afhaalautomaat?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten met afmetingen groter dan een schoenendoos

Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt onze afhaalautomaat?

1.       Inschrijven

U vult uw gegevens in op dit formulier. U dient er voor de zorgen dat wij altijd uw juiste mobiele telefoonnummer of e-mailadres hebben.

2.       Geneesmiddelen klaarzetten

Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen zo snel als mogelijk voor u klaargezet in de afhaalautomaat.

3.       E-mailbericht

U ontvangt een gratis e-mailbericht dat uw geneesmiddelen kunnen worden opgehaald. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Let op! Na 72 uur wordt uw geneesmiddelen uit de afhaalautomaat gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4.       Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalautomaat

Volg de instructies op het scherm van de afhaalautomaat. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het vakje openen met de gegevens afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het vakje pakt. Voor de geneesmiddelen waarvoor u dient te betalen ontvangt u een factuur van uw apotheek. Deze factuur wordt via een automatisch incasso aan het einde van de maand van uw bankrekening afgeschreven. De afhaalautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor jong en oud. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Meer informatie over de afhaalautomaat vindt u via deze link.