Bezorgservice – Kring Arnhemse Apotheken

Bezorgservice

Bent u echt niet in staat om uw medicatie op te halen bij een van onze locaties? Is er niemand anders die voor u de medicatie kan ophalen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgservice. U kunt uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje of mailtje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden.

Onze bezorgers overhandigen alleen het geneesmiddel. Informatie en instructies geven we op papier en per telefoon.

Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust via de mail, MijnGezondheid.Net of neem telefonisch contact met ons op.

Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Indien een e-mailadres bij ons bekend is, plaatsen wij de medicatie in de afhaalautomaat. Per e-mail ontvangt u dan een afhaalcode voor de automaat. Mocht uw e-mailadres onbekend zijn bij ons, dan staat het pakket in de apotheek voor u klaar en kunt u deze de volgende werkdag ophalen (niet eerder, want dan rijdt de bezorger er nog mee rond). Wilt u uw medicatie nogmaals laten bezorgen, dan betaalt u €3 voor de extra bezorgrit.

Als u alleen handverkoopproducten wil laten bezorgen, dan betaalt u hiervoor €2,95 bezorgkosten. Onder handverkoopproducten verstaan we middelen zonder recept, zoals homeopathische producten, verband- en andere hulpmiddelen en voedingssupplementen.

Wilt u gebruik maken van de gratis bezorgservice via de brievenbus? Vul dan de Brievenbusverklaring in.

Wij kunnen de medicijnen via de brievenbus leveren, mits voldaan wordt aan alle volgende gestelde voorwaarden:

  • de geneesmiddelen passen door de brievenbus, zonder dat verpakkingen kapot gaan;
  • de geneesmiddelen zijn geen koelkastartikelen;
  • uw brievenbus bevindt zich in de voordeur óf uw brievenbus is buiten het huis geplaatst en zodanig afgesloten dat derden geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van de brievenbus;
  • er zijn geen kinderen of huisdieren in het huis aanwezig die de geneesmiddelen kunnen pakken, openmaken of kunnen innemen / opeten.
  • Indien er voor de geneesmiddelen (bij)betaald dient te worden. Kunnen deze alleen via de brievenbus bezorgd worden wanneer er een automatisch incasso is afgegeven.