Wie zijn wij? – Kring Arnhemse Apotheken

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zelfstandige, onafhankelijke, apothekers. Wij presenteren ons onder de naam “Kring Arnhemse Apotheken”, waarbij iedere apotheek maatwerk levert. Wij willen bovenal uw apotheker zijn. Uw apotheker die bijgestaan wordt door een team van vakkundige assistentes. Maar wel één geheel met ook maar één belang, namelijk úw gezondheid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en advies over medicijnen.

Laagdrempelig contact en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

De apothekers en assistentes in onze apotheken laten zich regelmatig bijscholen zodat hun vakkennis optimaal blijft. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheken. Onze apothekers hebben regelmatig overleg met de huisartsen.

Daarnaast beschikken wij over een aantal aanvullende services om u beter van dienst te kunnen zijn, zoals een gratis bezorgdienst, automatische herhaalservice en uitgifte-automaat.

Op onze website vindt u veel praktische informatie over Kring Arnhemse Apotheken en kunt u daarnaast veel informatie over geneesmiddelen en gezondheid vinden.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

K-0209806-2_c_Kring_Arnhemse_Apotheken_VOF_HKZ_-_OA